Opći uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Dobrodošli na stranice Kazališta Saksib-Talija.com. Saksib-Talija.com omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Saksib-Talija.com stranica.
Korištenjem bilo kojeg dijela Saksib-Talija.com stranica te svih njegovih dijelova i podsiteova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

Saksib-Talija.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranica, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Saksib-Talija.com stranica i podložno je tužbi.
Pravo na izmjene sadržaja i usluga
Saksib-Talija.com zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na stranicama bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Saksib-Talija.com stranica sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.
Sve sadržaje Saksib-Talija.com stranica koristite na vlastitu odgovornost i Saksib-Talija.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van Saksib-Talija.com stranica isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Saksib-Talija.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svojim stranicama.

Zaštita privatnosti

Saksib-Talija.com stranica poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Saksib-Talija.com neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
Saksib-Talija.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja stranica (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke Saksib-Talija.com koristi kako bi imala informacije kojima bi poboljšala stranice i sadržaje dodatno usmjerila i prilagodila publici koja ju posjećuje.
Saksib-Talija.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika stranica, osim u slučaju teškog kršenja pravila Saksib-Talija.com stranica ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Obveze korisnika

Korisnicima Saksib-Talija.com stranica strogo je zabranjeno:
- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
- objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
- manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga Saksib-Talija.com stranica
- objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
- objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja stranica i korisnika

Registrirani korisnici

Registriranjem na Saksib-Talija.com stranicama korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.
Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Saksib-Talija.com ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.
Saksib-Talija.com zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.
Saksib-Talija.com ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na stranicama Saksib-Talija.com ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Izmjene uvjeta korištenja

Saksib-Talija.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.